Vacuum48
 

Vacuum är en professionell behandling för eliminering av fettpålagringar och celluliter. Det är helt naturligt, säkert och utan förfalskning, och resultaten är fantastiska. Behandlingen ger en känsla av nedkylning och kan tillämpas på klienter med brustna kapillär och åderbråck.

Centimeter försvinner, huden stramar, ämnesomsättningen accelererar, vattnet utstötas och kroppen frigörs från skadliga ämnen. Vacuslim 48 är den senaste och mest effektiva behandlingen för lokal smältning av fettavlagringar och hudspänning. Genom att kombinera serier och specialdesignade vakuumpåsar är det möjligt att under en enda behandling förlora flera centimeter i volymen av midjan, låret, skinkan eller underarmarna.

Vacuum kan användas som fristående behandling eller som kombination med andra  behandlingar Att kombinera dom tillsammans minskar ännu mer fettavlagringar av celluliter.

Vacuum kan kombineras med följande behandlingar: 

 • Maderotherapy

 • Anti-cellulit massage

 • Infraröd värmeseck/slimm

                                                                                                                                

 Behandlingsprocess och effekter på Vacuum 48

 

Denna behandling rekommenderas för alla som vill eliminera fettavlagringar och celluliter.
Det är mycket effektivt metod för att påskynda viktminskningsprocessen och utstötning av överskott av vatten från kroppen.
Behandlingsprocessen är enkel och kan upprepas om och om igen, utan några biverkningar. Det är smärtfritt, helt naturligt, med en avkopplande effekt.
Behandlingen börjar med en undersökning av tillståndet av hud och vävnad och mätning.
Därefter belägges de önskade områdena med varmt eller  en kall gel beroende på kundens eventuella problem ned blodflöde,vener och kapillärer.


Behandlingen startar med att kunden smörjes in med cryogel, därefter får kunden ligga i trettio minuter. När det är avklarat påbörjar vi anti-cellulitmassage.  I detta behandlingsstadium används speciella oljor från Vacuumslim 48-serien. 

Effekter av Vacuumslim 48:

 • Synlig minskning av den behandlade delens volym efter den första behandlingen

 • Förbättra utseendet och tonen i huden

 • Eliminering av överskott av vätska

 • Nedbrytning av fettavlagringar 

 • Känsla av lättnad  i kroppen.
   


Även om förlusten av centimeter under den första behandlingen är mycket säker, krävs en serie behandlingar för en betydligt högre hudtonus.
Vi rekomenderar en serie med 10 eller 12 behandlingar av Vacuumslim 48. Vid köp av 10 och mer behandlingar för du alltid gratis anticellulit massage hos oss.
 

Behandlingstid: 40 min/gång

Smärta: Kunder upplever att första massagen efterliknar en träningsvärkssmärta. Utöver det är behandlingen smärtfri. 

 • Facebook - White Circle
 • Twitter - White Circle
 • Instagram - White Circle

© 2023 by Beauty & Co. Proudly created with Wix.com